Visitekaartje laten ontwerpen

Visitekaartje laten ontwerpen?

Het gebruik van een visitekaartje is nog steeds de snelste manier om gegevens over te dragen.

Visitekaartjes zijn onmisbaar tijdens evenementen en beurzen. Met een goed sprekend visitekaartje kun je moeiteloos de contactgegevens van jouw bedrijf verspreiden.

Waarom is een visitekaartje belangrijk?

Het hebben van een visitekaartje is nog steeds erg belangrijk. Met een visitekaartje verspreid je direct en persoonlijk jouw gegevens. Het geeft een gevoel van betrouwbaarheid en omdat het tastbaar is, wordt het minder snel weggegooid.

  • Altijd bij de hand
  • Tastbaar
  • Snel gegevens uitwisselen
  • Een goede eerste indruk
Voorbeeld van visitekaartjes

Waar moet een visitekaartje aan voldoen?

Een visitekaartje moet bij jou passen, duidelijk en origineel zijn. Het is van cruciaal belang dat jouw visitekaartje je merk introduceert en een blijvende indruk achterlaat bij de ontvanger. Maak het kort en bondig en vermeld de essentiƫle informatie zoals jouw logo, naam, functie en contactgegevens op het visitekaartje. Wij staan je graag terzijde met het ontwerpen van een visitekaartje!

Howdy!

Wij staan je graag terzijde met het maken van visitekaartjes!

Wanneer gebruik je een visitekaartje?

Een visitekaartje gebruik je om razendsnel gegevens uit te wisselen. Ook zijn visitekaartjes een uitstekend promotiemiddel op evenementen en beurzen. Visitekaartjes werken altijd en zijn niet afhankelijk van het internet of een batterij. Zo laat je zien dat je altijd goed voorbereid bent.

Wat zet je op een visitekaartje?

Over het algemeen is het belangrijk om je naam, adres en woonplaats op een visitekaartje te zetten. Daarnaast zijn vaak de volgende gegevens van belang, jouw logo, je functie, website, telefoonnummer en e-mailadres.

Papierkeuze en formaat visitekaartje

Het kan moeilijk zijn om te beslissen welk soort papier je moet gebruiken en hoe groot jouw visitekaartje moet zijn, vooral met zoveel opties. Ga je bijvoorbeeld voor dik of dun papier, glanzend of mat? Ook bij deze beslissing helpen wij jou graag verder!

Jouw visitekaartje zelf laten drukken of door ons laten bestellen?

Nadat jouw ontwerp klaar kun je ervoor kiezen om jouw visitekaartje zelf te laten drukken, wij leveren dan de bestanden op die daarvoor nodig zijn. Mocht je verdwaald raken in de vele keuzes die een drukker geeft, dan helpen wij je graag in het zadel en kunnen wij de flyers ook voor jou bestellen.