Cristian Cabrera Franyie

Gezelligheid op kantoor? Daar zorgt Cristian wel voor! Cristian is één van de oprichters van het bedrijf, een sociale marketeer die graag nieuwe uitdagingen aangaat. Hij bevindt zich graag onder de mensen en bezoekt dan ook regelmatig plaatsen waar hij ze kan ontmoeten. Gezien het feit dat Cristian half Cubaans is, zou het geen verrassing moeten zijn dat hij houdt van cultuur, muziek, de zon en vooral lekkere cocktails.

Time flies when you are having rum

Marc Ruizenaar

Marc is één van de oprichters van Marketing Hunters. Hij is avonturistisch, graag actief bezig en geen golf komt hem te hoog als het gaat om grafisch ontwerp en websites.

You can't stop the waves, but you can learn to surf

Renzo van Diemen

Renzo is een allrounder binnen het bedrijf. Hij leert graag nieuwe dingen en houdt zich het liefst bezig met SEO en SEA om websites zo goed mogelijk vindbaar te maken. Hij maakt vaak woordgrappen, om gek van te w(o)orden.

Growing old is inevitable, growing up is optional

Joël van den Berg

Joël is een allrounder in het bedrijf. Hij houdt zich vooral bezig met videobewerking, websites en helpt mee met allerlei klussen binnen het bedrijf. Hij heeft een groot gevoel voor humor en is een fanatiek gamer. Joël vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en houdt zich daar dan ook erg mee bezig.

Life is one big game, but where is the alt + f4

Vincent van der Ree

Vincent is de webdeveloper van Marketing Hunters, of het nu gaat om een simpele blog of een complete webshop, dat is voor Vincent geen probleem. Na sluitingstijd is Vincent druk bezig met het organiseren en coördineren van evenementen, voornamelijk in Gouda.

API's by Day, IPA's by night

Join Us!

Niet bang voor een uitdaging? Werken bij Marketing Hunters geeft jou de ruimte om je verder te ontwikkelen. Bovendien werken wij in een fijn team waarin hard wordt gewerkt, maar ook veel wordt gelachen.

Don’t limit your challenges, challenge your limits