Skip Menu

Over ons – Marketing Hunters

Saloon - Wilde westen - Marketing HuntersSaloon - Wilde westen - Marketing HuntersSheriff | Wilde Westen | Marketing HuntersGrot | Wilde westen | Marketing HuntersSheriff | Wilde Westen | Marketing Hunters
Cristian Cabrera Franyie - Eigenaar Marketing HuntersMarc Ruizenaar | Eigenaar Marketing HuntersRenzo van Diemen - SEO specialist Marketing HuntersJoel van den Berg | Design specialist Marketing HuntersVincent van der Ree | Developer Marketing HuntersVacatures - Marketing Hunters

Cristian Cabrera Franyie

Gezelligheid op kantoor? Cristian zorgt ervoor! Als een van de oprichters en sociale marketeer, gaat hij graag nieuwe uitdagingen aan. Met zijn Cubaanse achtergrond is het geen verrassing dat hij van cultuur, muziek, de zon en lekkere cocktails houdt.

Time flies when you are having rum

instagramlinkedin

Marc Ruizenaar

Marc is één van de oprichters van Marketing Hunters. Hij is avonturistisch, graag actief bezig en geen golf komt hem te hoog als het gaat om grafisch ontwerp en websites.

You can't stop the waves, but you can learn to surf

instagramlinkedin

Renzo van Diemen

Renzo is een allrounder binnen het bedrijf. Hij leert graag nieuwe dingen en houdt zich het liefst bezig met SEO en SEA om websites zo goed mogelijk vindbaar te maken. Hij maakt vaak woordgrappen, om gek van te w(o)orden.

Growing old is inevitable, growing up is optional

Joel van den Berg

Joël is een allrounder in het bedrijf. Hij houdt zich vooral bezig met videobewerking, websites en helpt mee met allerlei klussen binnen het bedrijf. Hij heeft een groot gevoel voor humor en is een fanatiek gamer. Joël vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en houdt zich daar dan ook erg mee bezig.

Life is one big game, but where is the alt + f4

Vincent van der Ree

Vincent is de webdeveloper van Marketing Hunters, of het nu gaat om een simpele blog of een complete webshop, dat is voor Vincent geen probleem. Na sluitingstijd is Vincent druk bezig met het organiseren en coördineren van evenementen, voornamelijk in Gouda.

API's by day, IPA's by night

Join Us!

Niet bang voor een uitdaging? Werken bij Marketing Hunters geeft jou de ruimte om je verder te ontwikkelen. Bovendien werken wij in een fijn team waarin hard wordt gewerkt, maar ook veel wordt gelachen.

Don't limit your challenges, challenge your limits