Skip Menu

Website laten maken? Op ons kan je bouwen!

Marketing Hunters helpt je graag op het gebied van webdevelopment. Of het nu gaat om een maatwerk website, webshop of API-koppeling. Wij helpen je graag met het realiseren van ideeën en nemen je mee in het proces.

Online aanwezigheid

Door middel van webdevelopment breng je technologie en ontwerp samen om te zorgen voor een gebruiksvriendelijke ervaring. Hiermee staan we je graag terzijde:

  • Website ontwikkeling
  • Webshop ontwikkeling
  • API Koppeling
Online aanwezigheid | Marketing Hunters

Howdy!

Marketing Hunters staat je graag terzijde met het zorgen voor een professionele website. Neem vrijblijvend contact op!

Website laten ontwikkelen

Een website bouwen is een vak op zich en daar komen wij van pas! Marketing Hunters heeft jarenlange ervaring met het bouwen van websites.

Wij kunnen precies de functionaliteit bouwen die jouw website nodig heeft. Wil je graag jouw eigen website kunnen beheren? Laat dan door ons een WordPress website ontwikkelen. Het mooiste is dat je door het gebruiksvriendelijke systeem ook zelf aanpassingen kan doen als jouw website af is, ook als jij wat minder digitale ervaring hebt!

Website laten ontwikkelen | Marketing Hunters

Webshop laten ontwikkelen

Een webshop heeft een heel specifiek doel voor ogen: je wilt er je producten verkopen. Wij bouwen een webshop die gericht is op jouw klanten met als uitgangspunt conversies. Een webshop die gevonden kan worden in Google en waarbij je ongelimiteerd producten kunt toevoegen. De mogelijkheden zijn eindeloos, wij staan voor je paraat!

Webshop laten ontwikkelen | Marketing Hunters

API-Koppelingen

De term API staat voor Application Programming Interface. Het is mogelijk om verschillende systemen en software met elkaar te laten communiceren via een API. Koppel bijvoorbeeld een boekhoudsysteem aan jouw webshop en bespaar daarmee veel tijd!

API koppelingen | Marketing Hunters
Website laten ontwikkelen | Marketing Hunters

Howdy!

Wil jij handmatige werkzaamheden automatiseren met een koppeling? Neem dan contact op! Wij vertellen je graag alles over onze bestaande koppelingen en de maatwerk koppelingen die we voor jouw organisatie kunnen bouwen.