Website laten maken? Op ons kun je bouwen!

Marketing Hunters helpt je graag op het gebied van webdevelopment. Of het nu gaat om een maatwerk website, webshop of API-koppeling. Wij helpen je graag met het realiseren van ideeën en nemen je mee in het proces.

Online aanwezigheid

Door middel van webdevelopment breng je technologie en ontwerp samen om te zorgen voor een gebruiksvriendelijke ervaring. Hiermee staan we je graag terzijde:

  • Website ontwikkeling
  • Webshop ontwikkeling
  • API-koppelingen
Online aanwezigheid

Howdy!

Marketing Hunters staat je graag terzijde met het zorgen voor een professionele website. Neem vrijblijvend contact op!

Website laten ontwikkelen

Een website bouwen is een vak op zich en daar komen wij van pas! Marketing Hunters heeft jarenlange ervaring met het bouwen van websites.

Wij kunnen precies de functionaliteit bouwen die jouw website nodig heeft. Wil je graag jouw eigen website kunnen beheren? Laat dan door ons een WordPress website ontwikkelen. Het mooiste is dat je door het gebruiksvriendelijke systeem ook zelf aanpassingen kan doen als jouw website af is, ook als jij wat minder digitale ervaring hebt!

Website laten ontwikkelen
Vrouw met een winkel

Webshop laten ontwikkelen

Een webshop heeft een heel specifiek doel voor ogen: je wilt er je producten verkopen. Wij bouwen een webshop die gericht is op jouw klanten met als uitgangspunt conversies. Een webshop die gevonden kan worden in Google en waarbij je ongelimiteerd producten kunt toevoegen. De mogelijkheden zijn eindeloos, wij staan voor je paraat!

API-Koppelingen

De term API staat voor Application Programming Interface. Het is mogelijk om verschillende systemen en software met elkaar te laten communiceren via een API. Koppel bijvoorbeeld een boekhoudsysteem aan jouw webshop en bespaar daarmee veel tijd!

API-koppelingen

Tijd en geld besparen

Een API-koppeling is een investering, maar door bijvoorbeeld jouw webshop aan een boekhoudsysteem te koppelen, bespaar je veel tijd en geld.

API’s kunnen je helpen met het automatiseren van taken, waardoor je een stuk minder tijd kwijt bent.

Fouten voorkomen

Een API geeft de gegevens door zonder dat daar een mens aan te pas komt. Hierdoor is de kans op fouten minder groot.

Meer inzicht

Het koppelen van twee losse systemen tot één systeem zorgt voor meer inzicht en efficiëntie

Welke API’s kunnen wij maken?

Bij Marketing Hunters zijn de mogelijkheden eindeloos, ook op het gebied van API-koppelingen. De meest voorkomende koppelingen zijn bijvoorbeeld boekhoudsystemen, zoals Twinfield. Of toon jouw evenement automatisch op jouw website dankzij onze Eventbrite koppeling. Schroom niet, wij maken graag jouw API-koppeling op maat!

Contact

Wil jij handmatige werkzaamheden automatiseren met een koppeling? Neem dan contact op! Wij vertellen je graag alles over onze bestaande koppelingen en de maatwerk koppelingen die we voor jouw organisatie kunnen bouwen.

Contact