Skip Menu

Folder laten maken?

Breng jouw boodschap onder de aandacht! Folders zijn een geweldige manier om jouw bedrijf te promoten. Ze zijn draagbaar, nemen minimale ruimte in beslag, maar bieden toch voldoende plaats om jouw boodschap over te brengen. Als je informatie over jouw bedrijf, product of dienst wilt geven, is een folder doorgaans de beste oplossing!

Wanneer gebruik je een flyer | Marketing Hunters

Waar moet een goede folder aan voldoen?

Een goede folder moet natuurlijk opvallen, en je kunt dit doen door opvallende afbeeldingen en koppen te gebruiken. Zorg ervoor dat de folder aansluit op de stijl van jouw bedrijf zodat er een duidelijke eenheid ontstaat. Uiteraard heb je in een folder meer ruimte voor tekst, bedenk welke vragen je lezer heeft en zorg dat je de belangrijkste vragen beantwoord hebt. Het maken van korte alinea’s is ook handig omdat lange teksten afleidend kunnen zijn.

Afbeelding 1

Verschillende vouwwijzes folder

Als je een folder laat drukken kun je kiezen uit verschillende vouwmethodes. Een enkele vouw, een wikkelvouw, een luikvouw, een zigzagvouw of een kruisvouw zijn enkele voorbeelden.

Papierkeuze en formaat folder

Het kan moeilijk zijn om te beslissen welk soort papier je moet gebruiken en hoe groot jouw folder moet zijn, vooral met zoveel opties. Ga je bijvoorbeeld voor dik of dun papier, glanzend of mat? Ook bij deze beslissing helpen wij jou graag verder!

Jouw folder zelf laten drukken of door ons laten bestellen?

Nadat jouw ontwerp klaar kun je ervoor kiezen om jouw folder zelf te laten drukken, wij leveren dan de bestanden op die daarvoor nodig zijn. Mocht je verdwaald raken in de vele keuzes die een drukker geeft? Wij helpen je graag en kunnen ook de flyers voor jou bestellen!

Klaar om jouw doelen na te jagen?

Ben je er al over uit wat er op jouw folder komt te staan? Dan gaan we natuurlijk graag voor je aan de slag! Of misschien heb je al wel in je hoofd welke informatie je graag wilt overbrengen, maar weet je nog niet zo goed hoe je dit tot uiting brengt, Marketing Hunters staat voor je paraat!

Marc Ruizenaar Contact | Marketing Hunters

Contact

Offline media brengt nog steeds veel waarde met zich mee. Marketing Hunters staat je graag terzijde met alles op het gebied van drukwerk.