Skip Menu

Brochure laten ontwerpen?

Een brochure is een effectief hulpmiddel om jouw doelgroep te informeren.

Brochure laten ontwerpen | Marketing Hunters

Waar moet een brochure aan voldoen?

Voordat je een brochure maakt, is het belangrijk om de doelstelling van de brochure te bepalen. Zorg voor interessante titels en inhoud en schrijf vanuit het oogpunt van de lezer. Vermijd grote blokken tekst en zorg voor een goede verhouding tussen afbeelding en tekst. Wij helpen je hier natuurlijk graag bij!

Howdy!

Marketing Hunters staat je graag terzijde met het overbrengen van jouw boodschap. Neem vrijblijvend contact op!

Waarom een brochure?

Wil je uitgebreide informatie verstrekken over jouw bedrijf, jouw diensten of jouw volledige assortiment aan producten? Dan is een brochure de perfecte keuze! Vaak wordt een brochure langer bewaard dan bijvoorbeeld een flyer of folder. Marketing Hunters staat klaar om je te helpen met maken van jouw brochure.

Afbeelding 1

Brochure

Jouw brochure zelf laten drukken of door ons laten bestellen?

Nadat jouw ontwerp klaar kun je ervoor kiezen om jouw brochure zelf te laten drukken, wij leveren dan de bestanden op die daarvoor nodig zijn. Mocht je verdwaald raken in de vele keuzes die een drukker geeft, dan helpen wij je graag in het zadel en kunnen wij de brochure ook voor jou bestellen.

Klaar om jouw doelen na te jagen?

Ben je er al over uit wat er op jouw brochure komt te staan? Dan gaan we natuurlijk graag voor je aan de slag! Of misschien heb je al wel in je hoofd welke informatie je graag wilt overbrengen, maar weet je nog niet zo goed hoe je dit tot uiting brengt, Marketing Hunters staat voor je paraat!

Kom langs in onze bar | Marketing Hunters

Contact

Offline media brengt nog steeds veel waarde met zich mee. Marketing Hunters staat je graag terzijde met alles op het gebied van drukwerk.