Skip Menu

Flyer laten maken?

Een flyer is nog altijd een van de beste manieren om je naamsbekendheid te vergroten. Wie denkt dat flyers achterhaald zijn, heeft het mis. Adverteren via tastbare materialen is nog steeds effectief, zelfs in het tijdperk van online adverteren.

Flyer laten ontwerpen - Marketing Hunters

Waarom een flyer laten ontwerpen bij Marketing Hunters?

Marketing Hunters staat je graag terzijde bij het maken van een flyer. Wij zorgen voor een ontwerp die past in de stijl van jouw bedrijf en zorgen ervoor dat de boodschap van de flyer duidelijk over komt. Uiteraard krijg je van ons een aantal revisierondes, zodat je 100% tevreden bent!

Afbeelding 1

Flyers

Papierkeuze en formaat flyer

Het kan moeilijk zijn om te beslissen welk soort papier je moet gebruiken en hoe groot jouw flyer moet zijn, vooral met zoveel opties. Ga je bijvoorbeeld voor dik of dun papier, glanzend of mat? Ook bij deze beslissing helpen wij jou graag verder!

Jouw flyer zelf laten drukken of door ons laten bestellen?

Nadat jouw ontwerp klaar is, kun je ervoor kiezen om jouw flyer zelf te laten drukken, wij leveren de bestanden die daarvoor nodig zijn. Mocht je verdwaald raken in de vele keuzes die een drukker geeft? Wij helpen je graag in het zadel en kunnen ook de flyers voor jou bestellen!

Klaar om jouw doelen na te jagen?

Ben je er al over uit wat er op jouw flyer komt te staan? Dan gaan we natuurlijk graag voor je aan de slag! Of misschien heb je al wel in je hoofd welke informatie je graag wilt overbrengen, maar weet je nog niet zo goed hoe je dit tot uiting brengt, Marketing Hunters staat voor je paraat!

Marc Ruizenaar Contact | Marketing Hunters

Contact

Offline media brengt nog steeds veel waarde met zich mee. Marketing Hunters staat je graag terzijde met alles op het gebied van drukwerk.