Skip Menu

Complete huisstijl laten maken?

Een goede huisstijl is cruciaal voor jouw bedrijfssucces. Een slecht passende huisstijl kan leiden tot verlies van klanten en omzet. Wij helpen jou graag bij het ontwerpen van een perfect passende huisstijl. Laat ons jouw logo, kleuren en typografie ontwerpen voor een herkenbare en onderscheidende uitstraling.

Visitekaartjes - laten maken - Marketing Hunters

Wat is een huisstijl?

Een huisstijl is de combinatie van logo, lettertype, kleur en alle andere visuele elementen. Het is de manier waarop een bedrijf of organisatie zich presenteert naar de buitenwereld, dus eigenlijk het volledige plaatje van hoe jouw bedrijf eruit ziet.

Neem bijvoorbeeld de Albert Heijn die met zijn onderscheidende blauw-wit combinatie goed herkend wordt.

Wat levert een goede huisstijl jou op?

Met een goede huisstijl laat je zien wie je bent en wat jou onderscheidend maakt. Door consequent jouw huisstijl door te voeren, creëer je een professionele uitstraling en een vertrouwd gevoel. Zonder een goede merkidentiteit creëer je een chaotische structuur en loop je kansen mis!

Kennis maken/briefing

Wij willen natuurlijk alles weten over jouw bedrijf en waar je voor staat. In deze fase bespreken we alles op het gebied van positionering, waar jouw bedrijf voor staat en wat je wilt uitstralen. Hier leren we elkaar goed kennen zodat we een sterke huisstijl kunnen creëren.

Analyseren

Nadat we jouw bedrijf volledig hebben doorgesproken gaan we deze informatie analyseren en zetten we ons creatieve brein aan om jouw huisstijl te bedenken. We denken na over de kleurstelling, “tone of voice”, logo, typografie en we maken ideeën voor briefpapier en visitekaartjes.

Concept

Nu we de eerste twee fases hebben gehad en een goed idee hebben van jouw bedrijf en hoe we alle visuele elementen willen laten terugkomen is het tijd voor de conceptfase. We maken meerdere concepten en bespreken deze volledig met je door.

Realisatie

Het is nu de tijd om echt aan de slag te gaan. In deze fase gaan we het concept nog verder uitwerken zodat je het ook daadwerkelijk kan gaan gebruiken. We maken het logo, de ontwerpen voor visitekaartjes en briefpapier, het kleurenpalet en zorgen dat je een handboek hebt zodat je weet hoe je jouw huisstijl toe moet passen.

Reflecteren

Alles zit erop en nu willen wij wel zeker weten dat je tevreden bent en precies weet hoe je jouw huisstijl moet toepassen. Vanaf dit moment kan je natuurlijk altijd even bellen met vragen. We helpen je graag!

Wat ontvang je van ons?

Om je een goed idee te geven van wat je gaat ontvangen als je bij ons je huisstijl laat maken hebben we hieronder een lijstje gemaakt:

  • Logo
  • Vormentaal
  • Typografie
  • Briefpapier ontwerp
  • Visitekaartje ontwerp
  • Kleurenpalet
  • Huisstijl handboek (hoe pas je de huisstijl toe?)

Heb je al een huisstijl?

Geen probleem wij kunnen jouw huisstijl toepassen!

Marc Ruizenaar Contact | Marketing Hunters

MEER INFORMATIE

Marketing Hunters staat paraat om je te helpen met alles omtrent design, marketing en development. Jullie doelstelling wordt onze uitdaging, neem vrijblijvend contact op!