Skip Menu

Website laten maken

Wil jij meer potentiële klanten aantrekken en je online zichtbaarheid vergroten? Laat ons dan een professionele website maken die vertrouwen en geloofwaardigheid uitstraalt. Met een goed ontworpen website kan je meer omzet genereren en je bedrijf laten groeien.

Website laten ontwikkelen | Marketing Hunters

Waarom is een goede website belangrijk?

Een goede website is een essentieel onderdeel van je bedrijf. Het is het online gezicht van jouw onderneming. De website is vaak de eerste indruk die potentiële klanten van je bedrijf krijgen en het kan een belangrijke rol spelen in het opbouwen van vertrouwen en geloofwaardigheid.

Het hebben van een professionele en goed ontworpen website helpt om vertrouwen en geloofwaardigheid te creëren bij potentiële klanten. Daarnaast geeft het toegang tot informatie over jouw bedrijf en je producten of diensten. Ook kan een website fungeren als een verkoopkanaal voor jouw producten of kan je de website gebruiken als reserveringssysteem. Kortom, een website speelt een cruciale rol en heeft talloze voordelen voor jouw bedrijf.

Een website laten maken door Marketing Hunters

Tevreden klanten door onze websites, daar worden wij nou écht blij van. Onze developers, designers en marketeers werken keihard om jouw project tot een succes te leiden!

Hoe zorg je ervoor dat je website gevonden wordt?

Als je eenmaal een website hebt, dan wil je natuurlijk wel dat mensen de website kunnen vinden zodat de website jouw gewilde doel gaat dienen.


Bijna al het verkeer van je website komt af van zoekmachines zoals Google of Bing. Hierdoor is het belangrijk om vindbaar te zijn op deze zoekmachines. Dit kan je op twee manieren doen, namelijk organisch (gratis) en betaald (door te adverteren).


De kunst om organisch vindbaar te zijn in zoekmachines heet Search Engine Optimization (SEO). Dit omvat alle aanpassingen die je maakt aan een website zodat de website hoog komt te staan in Google.


Je kunt ook betalen om bovenaan te staan in zoekmachines, dit heet Search Engine Advertising (SEA). Bij SEA adverteer je op zoekwoorden om ervoor te zorgen dat je daarop vindbaar bent.

Hoeveel kost een website laten maken?

Het is lastig om aan te geven hoeveel het daadwerkelijk kost om een website te laten maken, omdat er zoveel van afhankelijk is. Belangrijk hierin zijn de functionaliteiten die de website moet hebben en waaraan hij moet voldoen. Hoe uitgebreider de website, hoe hoger de kosten oplopen.

 

Een one-page website of een website met enkele pagina’s en standaardfuncties kost gemiddeld €599,-.Moet er voor een restaurant bijvoorbeeld een reserveringssysteem inkomen? Dan praat je over een prijs op maat. Marketing Hunters levert maatwerk. Wij bouwen websites volledig volgens de wensen en behoeften van onze klanten. Deze wensen en behoeften bespreken we van tevoren, daarna versturen wij een offerte.

Brochure laten ontwerpen | Marketing Hunters

Website onderhoud

Er zijn bijna dagelijks updates van je CMS, plugins, PHP versie en je thema. Om ervoor te zorgen dat jouw website meegaat met de nieuwste updates, moet de website onderhouden worden. Wanneer een website niet onderhouden wordt, dan wordt hij traag en onveilig. De development-Sheriff van Marketing Hunters houdt jouw website veilig en snel!

Website laten hosten

Wij vinden het belangrijk dat klanten bij één partij terecht kunnen zodra ze een website laten maken. Dit voortkomt vingertje wijzen zodra er fouten zijn. Bij Marketing Hunters bieden we ook hostingpakketten om te zorgen dat je website online staat, veilig is en snel werkt.

Marc Ruizenaar Contact | Marketing Hunters

MEER INFORMATIE

Klaar voor meer conversies en een betere vindbaarheid? Marketing Hunters staat paraat om je te helpen met alles omtrent marketing. Jullie doelstelling wordt onze uitdaging, neem vrijblijvend contact op!