Skip Menu

SEO Uitbesteden

Open met ons de jacht op meer organisch en relevant verkeer op jouw website door middel van SEO!

SEO Uitbesteden | Marketing Hunters

Gratis SEO scan

Wil jij meer organisch en relevant verkeer richting jouw website, of wil je weten of je website goed scoort in de zoekmachines? Vraag dan onze gratis SEO scan aan t.w.v. €495 en krijg precies te zien hoe jouw website ervoor staat!

  • Duidelijk beeld van waar jou website staat
  • Volledige SEO analyze
  • Persoonlijk contact met SEO-Specialist

Wat is SEO?

SEO is dé manier om meer bezoekers naar je website te trekken en zo je online aanwezigheid en vindbaarheid te vergroten. Maar hoe zorg je er nou voor dat jouw website organisch hoog scoort in Google? Juist, met SEO!

SEO is de afkorting van Search Engine Optimization, ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd. Het is een verzamelnaam voor alle technieken en aanpassingen die ervoor zorgen dat jouw website beter vindbaar wordt in de zoekmachines. Hierbij kun je denken aan het optimaliseren van de inhoud van jouw website (content SEO), het verbeteren van de techniek van de website (technische SEO) of kun je werken aan de autoriteit van de website.

Kortom, met SEO zorg je ervoor dat jouw website beter vindbaar wordt voor potentiële klanten en dat je meer bezoekers naar je site trekt. Echt onwijs belangrijk dus!

Wat is SEO?

Technische SEO

Om jouw content optimaal te laten scoren in Google moet de techniek achter jouw website in orde zijn. Technische SEO gaat om het verbeteren van de technische aspecten van jouw website. Dit komt ten goede aan de gebruikerservaring en daarmee ook de positie van jouw website en pagina’s in de zoekmachines.

Content

Onder content vallen de teksten, afbeeldingen, video’s et cetera van jouw website. Een erg belangrijk onderdeel, want dit is de reden dat bezoekers op jouw site komen. Content die uniek is en aansluit op het zoekgedrag van je doelgroep is een van de belangrijkste factoren van SEO. Een van de vele onderdelen hiervan is bijvoorbeeld een goed zoekwoordenonderzoek.

Autoriteit

De autoriteit van jouw website gaat over hoe betrouwbaar je website is. Elke website heeft een score tussen de 1 en 100. Deze score is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de kwaliteit van je website, hoeveel websites naar jouw website linken en hoelang de website bestaat. Een grote website zoals Facebook heeft een autoriteit van maar liefst 96 punten.

Afbeelding 0Afbeelding 1Afbeelding 2

SEO-pakketten

Brons

€395,-

Per maand

Perfect voor kleine ondernemers en website-eigenaren die willen starten met SEO. Ontvang een solide basis voor optimalisatie en hulp om zelf actief bij te dragen aan je online succes.

Lees meer

Meest gekozen!

Zilver

€695,-

Per maand

Klaar voor de volgende stap? Het Zilver pakket breidt je SEO-inspanningen uit. Ideaal voor bedrijven die hun zichtbaarheid willen vergroten en een sterke online positie nastreven.

Lees meer

Goud

€1195,-

Per maand

Voor grote websites en ondernemingen die sneller resultaat willen, biedt ons Goud pakket uitgebreide ondersteuning en geavanceerde strategieën.

Lees meer

Diamant

Op maat


Specifieke behoeften vereisen specifieke oplossingen. Het Diamant pakket is volledig op maat gemaakt. Voor zowel grote als kleine bedrijven die het net even wat anders willen.

Lees meer

Bekijk hier onze algemene voorwaarden

Afbeelding 0Afbeelding 1Afbeelding 2Afbeelding 3

Voor wie is welk SEO-pakket geschikt?

SEO-pakket Brons

Dit pakket is ideaal voor kleinere ondernemers of eigenaren van websites die net beginnen met SEO. Het pakket bestaande uit 4 uur per maand biedt een goede basis voor website optimalisatie, inclusief een websitescan, zoekwoordenonderzoek, lokale SEO, basis on-page SEO en meer. Dit pakket is perfect voor diegenen die hun online aanwezigheid willen verbeteren en ook zelf bereid zijn om met hun website aan de slag te gaan.

Meer informatie

SEO-pakket Zilver

Ons basispakket bestaat uit 8 uur per maand en is geschikt voor ondernemingen die klaar zijn om hun SEO-inspanningen uit te breiden. We optimaliseren je website en gaan aan de slag met tekstschrijven en contentcreatie, zodat jouw doelgroep je nog beter kan vinden. Ook zorgen we ervoor dat jouw website up-to-date blijft. Ideaal voor bedrijven die hun online zichtbaarheid willen verhogen en een stevigere SEO-aanpak nodig hebben.

Meer informatie

SEO-pakket Goud

Dit pakket bevat 16 uur per maand. Het Goud-pakket is perfect voor eigenaren van grotere websites, webshops of bedrijven die sneller resultaten willen zien. Dit pakket biedt een uitgebreide SEO-service, inclusief voorrang op klantenondersteuning en een updateservice voor de website. Geschikt voor bedrijven die hun marktpositie serieus nemen en bereid zijn te investeren in geavanceerde SEO-strategieën.

Meer informatie

SEO-pakket Diamant

Dit pakket is volledig op maat gemaakt en is bedoeld voor bedrijven met specifieke SEO-behoeften. Het biedt een flexibel aantal uren per maand, afhankelijk van jouw unieke vereisten. Ideaal voor grote bedrijven of competitieve markten.

Meer informatie
X

Meer informatie over onze SEO-pakketten?

Wil je graag vrijblijvend meer informatie over de SEO-pakketten ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!

Howdy!

Wij worden graag jullie partner in SEO. Neem contact op!

Waarom is SEO belangrijk?

Het toepassen van SEO kent talloze voordelen. Jouw website wordt beter vindbaar, het vergroot je online bekendheid en het zorgt voor relevante bezoekers. De resultaten van zoekmachineoptimalisatie komen vaak te voet, maar werken als een paard. SEO zorgt voor een langdurig resultaat van onbetaalde hoge posities in bijvoorbeeld Google die aansluiten op de zoekintenties van de mensen die jullie willen bereiken.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Waar SEO staat voor Search Engine Optimization, staat SEA voor Search Engine Advertising. Met SEO optimaliseer je pagina’s om ervoor te zorgen dat ze beter ranken in Google. Met SEA adverteer je op bepaalde zoekwoorden om ervoor te zorgen dat je hoog scoort in Google.

In de zoekresultaten kan je mooi het verschil zien tussen SEO en SEA. Bij SEA zie je namelijk altijd “advertentie” of “gesponsord” staan, zoals hieronder in het voorbeeld. Dan weet je dat het om betaalde zoekresultaten gaat.

Bij SEO wordt er niet betaald om hoog te ranken en de website is dus zo gemaakt dat hij op bepaalde termen hoog scoort.

Kortom, SEO is gericht op het organisch genereren van verkeer op de website, terwijl SEA gericht is op het betaald verkeer genereren op de website.

SEO en SEA | Marketing Hunters

Waarom kiezen voor Marketing Hunters?

Er zijn veel aanbieders van SEO-pakketten, waarom zou je voor ons kiezen? Goede vraag! Marketing Hunters bestaat uit een enorm gedreven en ervaren team dat motivatie haalt uit de beste resultaten voor hun klanten. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw doel wordt behaald! Elke klant is onwijs belangrijk voor ons. Daarom doen wij ons stinkende best om onze klanten tevreden te houden. Je krijgt een vaste contactpersoon en wij zijn 24/7 bereikbaar!

Intakegesprek

Bij Marketing Hunters draait alles om jouw succes. Daarom beginnen wij altijd met een persoonlijk intakegesprek. Tijdens dit gesprek willen we je leren kennen en volledig begrijpen wat jouw doelen zijn. We willen weten wie je bent als bedrijf en welke uitdagingen je tot nu toe hebt gehad op het gebied van SEO.

Door middel van dit gesprek krijgen wij een compleet beeld van waar je momenteel staat en waar we naartoe willen werken om je doelen te bereiken. We bespreken alles op het gebied van SEO, van zoekwoorden tot het technische gedeelte. Ook stellen we je vragen over jouw doelgroep en concurrentie, hierdoor kunnen wij een sterke en volledige strategie ontwikkelen die aansluit op jouw bedrijf!

Ons team van experts heeft er zin in en staat klaar om je te helpen!

Onderzoek

Na het intakegesprek begint ons onderzoek. Hier gaan we dieper in op de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Ons team van ervaren SEO-specialisten analyseert jouw website grondig, en brengt in kaart hoe deze momenteel presteert in de zoekmachines.

We doen uitgebreid onderzoek naar de zoekwoorden, jouw concurrenten en de technische aspecten van je website en stellen een plan op om deze te optimaliseren. Daarnaast kijken we ook naar de inhoud van je website. We kijken naar de kwaliteit en relevantie van je content, en bepalen waar verbeteringen kunnen worden aangebracht.

De onderzoeksfase is een cruciale stap in het proces, omdat het ons de informatie geeft die we nodig hebben om een op maat gemaakte SEO-strategie te ontwikkelen voor jouw bedrijf. Samen met jou zorgen we ervoor dat deze strategie compleet aansluit bij jouw doelen en de behoeften van jouw bedrijf!

Strategiebepaling

Nu we het onderzoek hebben gehad gaan we over tot de strategiebepaling. Op basis van het intakegesprek en de uitgebreide analyse die we hebben gedaan, stellen we een op maat gemaakte SEO-strategie op die is afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijf.

We bepalen de doelstellingen van de campagne, maken een plan voor de verschillende optimalisaties en gebruiken de nieuwste tools en technieken om ervoor te zorgen dat de strategie effectief zal zijn!

Ons doel is om een allesomvattende strategie te creëren die alle aspecten van SEO omvat, en jouw website beter laat presteren in de zoekmachines!

Start van de SEO Campagne

De strategie is gemaakt, alles is duidelijk. Nu gaan we echt beginnen!

We brengen alle nodige wijzigingen aan op jouw website, schrijven nieuwe content en optimaliseren hetgeen er al staat. We kijken onder de motorkap en zorgen dat alles soepel loopt! Daarnaast werken we aan het opbouwen van kwalitatieve en relevante backlinks naar jouw website en maken wijzigingen in de interne linkstrategie die er al staat. Tot slot voeren we allerlei andere optimalisaties uit om de prestaties van jouw website in zoekmachines te verbeteren.

Constant houden we de prestaties van jouw website in de gaten. We kijken wat er goed gaat, maar ook wat er minder goed gaat. Hierop passen we de strategie aan waar nodig om ervoor te zorgen dat we jouw doelen bereiken!

Maandelijkse rapportage

Wij vinden het belangrijk om open en transparant te zijn over de voortgang van jouw SEO-campagne. Daarom houden we je regelmatig op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen en prestaties van jouw website.

We sturen regelmatig updates en rapporteren over belangrijke mijlpalen, zoals het behalen van de 1e positie op een belangrijk zoekwoord, of het generen van aanzienlijk meer organisch verkeer naar jouw website.

De updates zijn er om jou een duidelijk beeld te geven over de voortgang. We staan altijd open voor vragen en feedback, en we werken samen met jou om ervoor te zorgen dat we jouw verwachtingen overtreffen!

Logo laten ontwerpen | Marketing Hunters

Laat ons uw SEO regelen!

Zoekmachineoptimalisatie is tegenwoordig onmisbaar om gevonden te worden op het internet. Open met ons de jacht op meer (relevant) verkeer!