Skip Menu

SEA Uitbesteden

Meer conversies en relevant verkeer door sterke advertenties op Google. Daar jagen wij op!

SEA Uitbesteden | Marketing Hunters

Gratis SEA-analyse

Direct bovenaan staan in Google en (bijna) directe resultaten boeken? Vraag nu onze gratis SEA-analyse aan en krijg inzicht in de verbeterpunten van jouw campagnes!

  • Duidelijk beeld effectieve campagnes
  • Volledige SEA analyze
  • Persoonlijk contact met SEA-Specialist

Wat is SEA?

SEA staat voor “Search Engine Advertising” ofwel zoekmachine adverteren. Tegenwoordig zoekt bijna iedereen op Google naar de producten of diensten die ze nodig hebben. De eerste resultaten die je tegenkomt zijn bijna altijd advertenties. Met SEA kan je als adverteerder je website of product bovenaan de zoekresultaten plaatsen door te bieden op bepaalde zoekwoorden.

Dit zorgt voor een aanzienlijke verhoging van de zichtbaarheid van je website of product, wat leidt tot een stroom gerichte bezoekers (en dus potentiële klanten). Het grote voordeel van SEA is dat je direct resultaat kan behalen en je de campagnes, advertentiegroepen en advertenties aan kan passen om tot nóg betere resultaten te komen.

Wist je dat wij officieel door Google zijn gecertificeerd? Bekijk hier ons Google Partnership.

Waarom zoekmachine adverteren | Marketing Hunters

PPC, Betalen per Klik

Er worden alleen kosten in rekening gebracht wanneer iemand daadwerkelijk op jouw advertentie klikt om de website te bezoeken. Dit systeem wordt een “PPC-systeem” genoemd. PPC staat voor “pay-per-click”. Als een potentiële klant door gericht zoeken via een advertentie op jouw website terecht komt, dan is de kans op een conversie hoog. Daarom is het belangrijk om te zorgen dat jouw advertenties terecht komen bij de mensen die jij wilt bereiken!

2255 keer op deze
knop gedrukt
€1.037,31 totaal aantal
kosten clicks
(Sinds 5 juli 2023)

Howdy!

Zoek je een gecertificeerde partner voor jouw Google Ads? Marketing Hunters staat voor je klaar.

Waarom is SEA belangrijk?

SEA (zoekmachine adverteren) is een effectieve manier om direct resultaat te boeken in de zoekresultaten van zoekmachines. Het mooie ervan is dat je zelf kunt bepalen op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden en je dus heel gericht je doelgroep kunt bereiken. Hierdoor kun je heel specifiek targeten op mensen die op zoek zijn naar jouw producten of diensten.

Daarnaast biedt SEA ook de mogelijkheid om je campagne te targeten op een specifieke locatie of tijdstip. Zo kun je bijvoorbeeld alleen adverteren in een stad, of alleen in de avond na 17:00. De mogelijkheden van SEA zijn echt eindeloos en daarom is het, in de goede handen, dan ook zeer effectief. Ons team helpt je graag

Wat is SEA | Marketing Hunters
Afbeelding 0Afbeelding 1Afbeelding 2

Hiermee kunnen wij jullie helpen:

Google Shopping

Dit kanaal is waar jij, als eigenaar van een webshop, zichtbaar moet zijn. Gebruikers die via Google Shopping kijken, staan vaak op het punt een aankoop te doen.

Remarketing

Adverteren in zoekmachines is een uitstekende manier om potentiële klanten te bereiken die jouw website eerder hebben bezocht, maar niet hebben geconverteerd.

Intakegesprek

Tijdens deze fase maken we kennis met elkaar. We willen weten wie je bent, waar het bedrijf voor staat en wat jullie willen bereiken. Onder het genot van een kopje koffie gaan we op deze zaken uitgebreid in, zodat we een goed beeld hebben van het bedrijf.

Onderzoeksfase

Nu we een goed beeld van uw bedrijf hebben, gaan wij gericht onderzoek doen om erachter te komen wat voor campagnes geschikt zijn, hoe wij ze gaan indelen en doen wij onderzoek naar waar je klanten op zoeken. Dit gehele proces is de onderzoeksfase.

Indeling campagnes

Na waardevolle informatie te hebben ingewonnen tijdens de onderzoeksfase gaan we dit nu inrichten. We maken de campagnes, advertentiegroepen en advertenties aan in Google Ads.

Start & Wekelijkse optimalisatie

We zijn begonnen! Je Google advertenties draaien. Nu gebruiken we de waardevolle data die we uit jouw advertenties halen en passen hierop de advertenties aan voor nóg betere resultaten!

Online aanwezigheid | Marketing Hunters

Waarom kies jij voor Marketing Hunters?

Bij Marketing Hunters jagen wij op de beste resultaten voor de klant. Dat doen wij met ons enorm ervaren team van SEA specialisten die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van SEA. Ons team zorgt ervoor dat de advertenties optimaal worden ingesteld waardoor je geen onnodig advertentiebudget verspilt. Naast de resultaten vinden wij persoonlijke communicatie ook enorm belangrijk. Je krijgt een persoonlijke contactpersoon die altijd bereikbaar is! Daarnaast zijn wij flexibel en transparant. Klanten krijgen altijd inzicht in de prestaties van hun campagnes en kunnen rekenen op heldere communicatie