Skip Menu

Professioneel briefpapier laten ontwerpen?

Als Marketing Hunters durven we wel te zeggen dat we geletterd zijn als het gaat om briefpapier.

Wij zorgen dat jouw briefpapier een professionele uitstraling heeft. Het is erg belangrijk om goed briefpapier te hebben. Of je het nu gebruikt voor facturen of offertes, briefpapier is de hoeksteen van jouw huisstijl.

Professioneel briefpapier laten ontwerpen - Marketing Hunters

Welke gegevens zet je op briefpapier?

Over het algemeen worden de belangrijkste bedrijfsgegevens op briefpapier gezet. Naast je logo en een visuele opmaak die bij jouw huisstijl past kun je denken aan de volgende punten:

  • Adres
  • Telefoon
  • Website
  • KvK-nummer
  • BTW-nummer
Welke gegevens zet je op briefpapier - Marketing Hunters
Afbeelding 1

Sjabloon voor briefpapier

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om het briefpapier in de papierlade van je printer te doen en vervolgens documenten af te drukken. Waar je ook voor kunt kiezen, is om het ontwerp voor jouw briefpapier als sjabloon te gebruiken. Dan print je dit dus gelijk mee op een leeg vel, wij helpen je graag!

Jouw briefpapier zelf laten drukken of door ons laten bestellen?

Nadat jouw ontwerp klaar kun je ervoor kiezen om jouw briefpapier zelf te laten drukken, wij leveren dan de bestanden op die daarvoor nodig zijn. Mocht je verdwaald raken in de vele keuzes die een drukker geeft, zoals papierkeuze en gewicht? Wij helpen je graag in het zadel en kunnen ook het briefpapier voor jou bestellen!

Marc Ruizenaar Contact | Marketing Hunters

Contact

Offline media brengt nog steeds veel waarde met zich mee. Marketing Hunters staat je graag terzijde met alles op het gebied van drukwerk.