SEA uitbesteden

Doelgericht adverteren op Google

Wat is SEA?

SEA staat voor zoekmachine adverteren. Tegenwoordig zoekt bijna iedereen op Google naar de producten of diensten die ze nodig hebben. Als je iets Googelt, is het eerste wat je te zien krijgt de advertenties. Door op de juiste manier met Google Ads op bepaalde zoekwoorden te adverteren, kan jouw website of product bovenaan de Google-zoekresultaten worden geplaatst, dit levert meteen enorm veel verkeer en resultaat op.
Wist je dat wij officieel door Google zijn gecertificeerd? Bekijk hier ons Google Partnership.

Wat is SEA
Waarom zoekmachine adverteren

Waarom zoekmachine adverteren?

Het mooie van SEA is dat het gelijk resultaat oplevert en dat je zelf kan kiezen op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden. Je bereikt mensen op de juiste plaats en tijd doordat je heel specifiek kunt zijn over wie jouw advertentie ziet en wanneer. Target bijvoorbeeld je campagne op mensen die in een specifieke stad of provincie wonen of geef je advertentie alleen weer op een bepaald tijdstip. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij staan jullie graag terzijde!

PPC, betalen per klik

Er worden alleen kosten in rekening gebracht wanneer iemand daadwerkelijk op jouw advertentie klikt om jouw website te bezoeken. Dit systeem wordt een PPC-systeem genoemd. PPC staat voor pay-per-click. Wij staan jou terzijde door ervoor te zorgen dat deze kliks afkomstig zijn van de mensen die jij wilt bereiken. Als een potentiƫle klant via een advertentie op jouw site terecht komt, is de kans op een conversie hoog.

PPC betalen per klik

Howdy!

Direct bovenaan in de topposities van Google? Marketing Hunters staat je graag terzijde bij SEA.

Hiermee kunnen we jullie terzijde staan:

Google Ads

Je zichtbaarheid vergroten en inspelen op bepaalde zoekintenties. Er zijn talloze manieren om Google Ads in te zetten voor jouw bedrijf.

Google Shopping

Dit kanaal is waar jij, als eigenaar van een webshop, zichtbaar moet zijn. Gebruikers die via Google Shopping kijken, staan vaak op het punt een aankoop te doen.

Remarketing

Adverteren in zoekmachines is een uitstekende manier om potentiƫle klanten te bereiken die jouw website eerder hebben bezocht, maar niet hebben geconverteerd.