Skip Menu

Gratis SEO maand

Bedrijven zijn de loze beloftes van SEO-bureaus beu en dat snappen we maar al te goed. Elke bedrijfseigenaar droomt ervan bovenaan de organische zoekresultaten te staan. Vandaag de dag investeren bijna alle bedrijven tijd, geld en inspanning om deze toppositie op Google te bereiken. Elke dag komen er ongeveer 252.000 websites bij, dus dat is niet iets wat vanzelf komt.

Flyer laten ontwerpen - Marketing Hunters

Hoger in Google met een gratis maand SEO

Verbeter jouw online zichtbaarheid, trek meer bezoekers aan en zie jouw bedrijf groeien. Meld je nu aan voor onze gratis SEO maand en zet de eerste stap naar online succes!

  • Verbeterde online zichtbaarheid
  • Meer bezoekers
  • Een maand lang gratis

* Je ontvangt een maand lang gratis het zilver pakket. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing.

SEO-pakketten

Brons

€395,-

Per maand

Perfect voor kleine ondernemers en website-eigenaren die willen starten met SEO. Ontvang een solide basis voor optimalisatie en hulp om zelf actief bij te dragen aan je online succes.

Lees meer

Meest gekozen!

Zilver

€695,-

Per maand

Klaar voor de volgende stap? Het Zilver pakket breidt je SEO-inspanningen uit. Ideaal voor bedrijven die hun zichtbaarheid willen vergroten en een sterke online positie nastreven.

Lees meer

Goud

€1195,-

Per maand

Voor grote websites en ondernemingen die sneller resultaat willen, biedt ons Goud pakket uitgebreide ondersteuning en geavanceerde strategieën.

Lees meer

Diamant

Op maat


Specifieke behoeften vereisen specifieke oplossingen. Het Diamant pakket is volledig op maat gemaakt. Voor zowel grote als kleine bedrijven die het net even wat anders willen.

Lees meer

Bekijk hier onze algemene voorwaarden

Afbeelding 0Afbeelding 1Afbeelding 2Afbeelding 3

Voor wie is welk SEO-pakket geschikt?

SEO-pakket Brons

Dit pakket is ideaal voor kleinere ondernemers of eigenaren van websites die net beginnen met SEO. Het pakket bestaande uit 4 uur per maand biedt een goede basis voor website optimalisatie, inclusief een websitescan, zoekwoordenonderzoek, lokale SEO, basis on-page SEO en meer. Dit pakket is perfect voor diegenen die hun online aanwezigheid willen verbeteren en ook zelf bereid zijn om met hun website aan de slag te gaan.

Meer informatie

SEO-pakket Zilver

Ons basispakket bestaat uit 8 uur per maand en is geschikt voor ondernemingen die klaar zijn om hun SEO-inspanningen uit te breiden. We optimaliseren je website en gaan aan de slag met tekstschrijven en contentcreatie, zodat jouw doelgroep je nog beter kan vinden. Ook zorgen we ervoor dat jouw website up-to-date blijft. Ideaal voor bedrijven die hun online zichtbaarheid willen verhogen en een stevigere SEO-aanpak nodig hebben.

Meer informatie

SEO-pakket Goud

Dit pakket bevat 16 uur per maand. Het Goud-pakket is perfect voor eigenaren van grotere websites, webshops of bedrijven die sneller resultaten willen zien. Dit pakket biedt een uitgebreide SEO-service, inclusief voorrang op klantenondersteuning en een updateservice voor de website. Geschikt voor bedrijven die hun marktpositie serieus nemen en bereid zijn te investeren in geavanceerde SEO-strategieën.

Meer informatie

SEO-pakket Diamant

Dit pakket is volledig op maat gemaakt en is bedoeld voor bedrijven met specifieke SEO-behoeften. Het biedt een flexibel aantal uren per maand, afhankelijk van jouw unieke vereisten. Ideaal voor grote bedrijven of competitieve markten.

Meer informatie
X

MEER INFORMATIE OVER ONZE SEO-PAKKETTEN?

Wil je graag vrijblijvend meer informatie over de SEO-pakketten ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!

Niet (goed) gevonden op Google? Wij maken het verschil!

Vind je jouw bedrijf niet terug in de Google-zoekresultaten? Dit kan betekenen dat je een aanzienlijk deel van je potentiële klanten misloopt. Met onze hulp klimt jouw website omhoog in de zoekresultaten, waardoor je meer bezoekers en potentiële klanten aantrekt. Door het creëren van waardevolle content, het optimaliseren van metadata en het verbeteren van de technische aspecten van je website, zorgen wij ervoor dat zoekmachines jouw website opmerken.

Resultaat zonder risico

Het idee achter de maand gratis SEO-proefperiode is om al onze klanten tevreden te stellen voordat ze een samenwerking met ons aangaan. Hierdoor kun je verzekerd zijn van onze expertise, onze werkwijze en klantenservice. Zelfs na de proefperiode zijn onze diensten maandelijks opzegbaar.

Social media adverteren | Marketing Hunters

Resultaten die renderen:

Moe van SEO-strategieën zonder goede resultaten? Wij focussen op methoden die daadwerkelijk renderen.

Vrijheid en flexibiliteit:

Zelfs na de proefperiode zijn onze diensten maandelijks opzegbaar of aanpasbaar. Wij geloven in wat we doen en bewegen graag mee met de behoeften van jouw bedrijf.

Besteed je tijd nuttig:

SEO is een tijdrovend proces, vooral als het niet je kernactiviteit is. Wij zorgen voor je online aanwezigheid, zodat jij je op andere dingen kunt focussen.

Over ons

Marketing Hunters is een marketing bureau in Gouda met een gedreven en enthousiast team dat met plezier jouw doelstellingen helpt te bereiken. Wat ons onderscheidt, is dat we zowel marketing, development als design onder één dak aanbieden, waardoor bedrijven en zelfstandigen volledig ontlast worden van deze taken.

Afbeelding 0Afbeelding 1Afbeelding 2

Wat ons uniek maakt

Een echte partner:

Bij ons gaat het niet alleen om de korte termijn. Wij streven naar het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. Dit betekent dat we investeren in het begrijpen van jouw bedrijf en de specifieke uitdagingen waarmee je te maken hebt.

Bereikbaarheid buiten kantoortijden:

We begrijpen dat vragen en problemen niet altijd binnen kantoortijden voorkomen. Daarom zetten we ons in om altijd bereikbaar te zijn, ook buiten reguliere werktijden.

Alles onder één dak:

Bij ons kun je terecht voor gemak onder één dak. Naast SEO bieden we nog meer diensten aan, we doen alles op het gebied om jou online te ontzorgen. Dat kan de tijd en moeite besparen van het schakelen tussen meerdere partijen.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de gratis proefperiode van een maand krijg je een volledige ervaring van onze SEO-diensten. We beginnen met een grondige analyse van jouw website, gevolgd door een zoekwoordenonderzoek. Vervolgens beginnen we met het toepassen van optimalisaties en het creëren van content. Dit alles geeft je een helder beeld van wat wij kunnen betekenen voor de groei van jouw online aanwezigheid.

Flyers laten maken - Marketing Hunters

Probeer een gratis maand SEO

Wij geloven erin dat SEO resultaat gaat opleveren, daarom bieden we je deze unieke kans om zonder enig risico te ervaren wat wij voor jou kunnen betekenen. Verbeter jouw online zichtbaarheid, trek meer bezoekers aan en zie jouw bedrijf groeien. Meld je nu aan voor onze gratis SEO maand en zet de eerste stap naar online succes!

Kom langs in onze bar | Marketing Hunters

Heb je vragen? Neem even contact op!

Heb je vragen over onze SEO-diensten, de gratis proefperiode, of wil je meer weten over iets anders? Neem gerust even contact op. We zijn bereikbaar via telefoon, e-mail, of je kunt ons contactformulier invullen op onze website.